sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cât de cretin poți să fii să promovezi Aradul cu violet ?!

  de Tomck@t | 14 mai 2014, 6:34 PM | Pamflet

  1

  Managerii „geniali” din Primăria Arad care vor să ne facă orașul capitală culturală europeană au impresia că s-au băgat în priză dar se pare că, de fapt, prizează la greu. Altfel nu se explică de unde această criză de identitate crasă.

  Să ne explicăm. Cică se fac ultimele pregătiri – da’ din alea… INTENSE – pentru promovarea standului cu care o să ne rupem în figuri la Bruxelles, peste trei zile. Standul a fost montat pentru teste, produsele tradiţionale au fost achiziţionate și filmele verificate. Aradul nostru cel de toate zilele va fi promovat și prin tricouri… tricouri albe cu ceva imagine-logo cu o adunătură de șandramale și iscălitura „Arad 2021” pe ele. Care e problema? Culoarea, băi, oameni buni! Adică pe bune acum… VIOLET?!

  Dintre atâtea culori pe lumea asta… exact violet vi s-a părut reprezentativ pentru Arad. Acuma scoateți-vă ca și ăia de la Poli Timișoara, că de fapt îi purple sau mov sau mai știu eu ce nuanță.

  Și mai îndrăzniți numa’ să ne acuzați că suntem extremiști, comuniști  și din alea cu -iști. Nu, domnilor. Noi suntem, sau mai bine zis, am fost, chiar optimiști. Dar cu așa oameni, așa „Capitală Culturală”. Mereți acasă!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Falca a folosit culoarea mov si in proiectul sau luat in ras de rebranduire a PDL. E culoarea sa preferata, pare-se, pe care a tinut sa o impuna si proiectului Arad 2021 in ciuda aversiunii sincere a multor aradeni fata de ea. Poate ca alegerea ei are legatura cu flacara violet…Oricum pe Falca nu-l intereseaza chestiile astea, el nu intelege cum e cu rivalitatea asta fotbalistica si crede ca cei care iau in seama astfel de lucruri sunt niste prosti. Dar nah, asa cum el nu a pus rosu pe tricouri pentru ca alb+rosu sunt culorile PSD, asa nici eu n-as purta un tricou din ala nici batut pentru ca movul nu ma reprezinta, este simbolul orasului rival inclusiv in competitia capitalei culturale.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.