duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Câștigătoarea celui mai mare premiu din istorie la Loto 6/49 și-a ridicat banii

  de Special Arad | 27 iunie 2023, 7:48 PM | Naţional

  0

  Biletul câștigător

  „Cred în șansa tuturor de a câștiga! Așa cum am crezut și în șansa mea! Jucați, insistați și atunci când doriți să renunțați tot mai continuați să jucați, pentru că soarele va ieși și pe strada dumneavoastră! Așa am procedat și eu și am reușit!” – este mesajul pe care câștigătoarea îl transmite tuturor jucătorilor la loto.

  Loteria Română anunță că astazi, 26 iunie, la sediul central al Loteriei s-a prezentat câștigătoarea celui mai mare premiu din istoria jocului Loto 6/49, în valoare de 50.096.011 de lei (peste 10,10 milioane de euro), obținut la tragerea Loto 6/49 din 25 iunie. Pe lângă premiul de categoria I, pe biletul norocos s-au înregistrat și 23 de câștiguri de categoria a III-a în valoare totală de 9.791,1 de lei și 24 de câștiguri de categoria a IV-a în valoare totală de 720 de lei, suma totală câștigată fiind în valoare de 50.106.522,86 lei.

  Câștigătoarea este din București, are în jur de 40 de ani și joacă ocazional la Loto 6/49 încă de la vârsta de 20 de ani. În ultimul an a jucat constant scheme reduse și variante combinate și a fost convinsă că în felul acesta va câștiga marele premiu, chiar dacă anterior a avut mici câștiguri care i-au dat încredere că va câștiga. O parte dintre numerele care i-au purtat noroc au semnificație personală.

  Câștigătoarea premiului, care nu a dorit să-și facă publică identitatea, este de părere că banii câștigați trebuie investiți.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.