sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Câștigați sau… dispăreți! Nimic, absolut nimic nu ar putea justifica un nou eșec epocal al Bătrânei Doamne

  de Lucian Dănilă | 4 iunie 2023, 3:46 PM | Sport

  0

  Mai sunt câteva ore, câteva ore până la un meci la care nu ne-am gândit deloc prin vara trecută, dar pe care-l doream din toți rărunchii în urmă cu câteva săptămâni.

  Știu că poate ar trebui să scriu ceva motivator, să fac ca antrenorii care-și motivează jucătorii cu filme gen „Invictus” sau mai știu eu care, dar acum nu este momentul ca eu să-i motivez pe jucătorii Bătrânei Doamne. Acum trebuie să se motiveze singuri, să realizeze că sunt în fața meciului care poate trimite spre groapa fotbalului acest club legendar ale cărui tricouri mulți dintre cei care o fac nu merită să le poarte.

  O înfrângere în această seară ar trimite clubul UTA în prăpastia ligii secunde, acolo unde ne-a obișnuit în ultimele decenii să stea mult și bine, zece, uneori 12 ani. Nu mai vrem, ne-am săturat, așa cum ne-am săturat și de incompetența plătită cu mii, cu zeci de mii de euro.

  A fost un sezon rușinos, dar faptul că au existat echipe cu și mai mari probleme, gen Mioveni, Chindia sau Argeș, ne dă șansa să fim martori la un astfel de meci cu Gloria Buzău, unul care începe din toate punctele de vedere de la zero. Nimic, dar absolut nimic nu ar putea justifica un nou eșec epocal al Bătrânei Doamne, așa cum am trăit de-a lungul timpului pe la Sănătatea Cluj, Filiași, dar chiar și acel 0-1 cu Buzăul lui Ghizdeanu care a aruncat UTA pentru prima dată în istoria sa în praful diviziei B.

  Jucătorii grupării arădene nu au acum nevoie de a fi motivați. Dacă nici cei 12.000 de arădeni care vor fi alături de ei în tribune nu sunt un bun motiv de a se motiva, atunci, vorba lui Rednic, „să se lase de fotbal”. Un singur argument ar sta astăzi în favoarea eșecului: lipsa de dorință de a juca. În rest, nimic…

  Așa că, jucați domnilor jucători! Altfel… dispăreți. Fugiți în lume și nu mai pronunțați niciodată acest nume, UTA! După ce ne-ați trecut prin toate stările vreme de un an de zile, astăzi este momentul să jucați pentru cei care n-au dormit în urma evoluțiilor voastre, pentru cei care sunt necondiționat lângă echipă, pentru suporterii ei.

  Meciul UTA – Gloria Buzău începe la ora 21.00 și se va disputa pe arena „Francisc Neuman”.

  Citește și: zero-peste-tot-uta-a-fost-jalnica-in-prima-mansa-a-barajului-cu-buzau-verdictul-se-va-da-la-arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.