joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update Casa familiei Toma, a părinților fostului adjunct al SRI Arad, în prezent director al Poliției Locale, mistuită de flăcări

  de Valer Mărginean | 9 mai 2023, 8:47 PM | Știri Arad

  2

  Panica a cuprins Poliția locală Arad, astăzi, în urmă cu două ore, când s-a dat alarma că o casă de pe strada Constituției a fost cuprinsă de flăcări. Directorul general, Adrian Toma a alertat, prin Dispecerat, două echipaje din subordine pe care le-a trimis imediat la fața locului.

  Casa părintească a domnului Toma ar fi fost închiriată, însă în momentul declanșării incendiului în imobil nu se afla nimeni. Poate de aceea pagubele sunt, susțin sursele noastre, destul de importante, focul, mai ales fumul, fiind văzut de către martori foarte târziu.

  L-am sunat pe directorul Toma să îl întrebăm cu privire la cele întâmplate. Îl înțelegem că nu ne-a răspuns.

  UPDATE

  Facem precizarea că nu Adrian Toma a alertat dispeceratul, ci dispeceratul l-a alertat pe el în legătură cu incendiul.

  UPDATE 2

  Mai multe detalii despre cauza incendiului puteți afla în următorul articol: Incendiu la o casă pe strada Constituției din Arad. Daune multiple la acoperiș și mansardă, inclusiv la parter

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.