Când vom avea zile libere anul acesta

  de Special Arad | 2 ianuarie 2019, 8:43 AM | Naţional

  0

  (foto: Realitatea.net)

  Potrivit Codului Muncii, românii vor avea, în 2019, 15 zile libere- sărbători legale în care nu se lucrează. Câteva dintre ele sunt însă în weekend, cum ar fi ziua de 30 noiembrie-Sfântul Apostol Andrei şi Ziua Naţională a Româniai-1 decembrie, pe care o vom sărbători duminica.

  Zilele libere 2019:

  1 ianuarie, 2 ianuarie- zilele libere de Anul Nou
  24 ianuarie- Ziua Unirii Principatelor

  26 aprilie (Vinerea Mare) şi 28, 29 aprilie -Paştele ortodox
  1 mai -Ziua Muncii
  1 iunie – Ziua Copilului (sâmbăta)
  16 iunie (duminica)-Rusalii, 17 iunie (luni)-Rusalii
  15 august -Adormirea Maicii Domnului
  30 noiembrie- Sfântul Apostol Andrei (sâmbăta)
  1 decembrie-Ziua Naţională a României (duminica)
  25 decembrie, 26 decembrie-Crăciunul

  Un număr de 38 de parlamentari au înregistrat, în Senat, o propunere legislativă care completează Codul Muncii astfel încât până la data de 15 ianuarie, a fiecărui an, Guvernul să stabilească toate minivacanţele de care vor beneficia bugetarii în decursul anului respectiv.

  sursa:Realitatea.net

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.