duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Când o luptă internă surdă în PSD se transformă în penibil, la exterior. Efecte Fiforiene într-un stil Cheșesc

  de Mihai Todoca | 12 februarie 2022, 8:51 AM | Politikos | Topic special

  5

  Ieri a fost conferință de presă la PSD. Credem. Cel puțin așa a fost anunțată încă de joi dimineața pe grupul de „PSD Arad-Conf. presă”. Suna așa: „Bună ziua. Vineri, 11.02.2022, la sediul PSD, vă invităm la o conferință de presă împreună cu consilierii municipali PSD, viceprimarul Ilie Cheșa și președintele Mihai Fifor. Tema conferinței va fi bugetul local. Mulțumim. Ora 13:30”. Abia după trimiterea acestui mesaj a fost adăugat în grup și Ilie Cheșa. Enfin, sunt problemele lor. Am considerat-o o „bagatelă” această omisiune a chiar viceprimarului.

  Numai că am ajuns ieri la locul unde se ținea conferința de presă și am realizat că problemele lor… „sigur o să ne spună că nu au” – ne-am gândit… au ajuns să devină ale noastre. Cel care se ocupa de filmarea conferinței – om cu bun simț. A văzut că au început să vină jurnaliștii și a dat un telefon la 13:35 sus la „împărăție”, adică la Fifor sau la secretariat. E totuna. Probabil că sărmanul cameraman dorea să afle unde sunt cei doi „aștri” ai politicii arădene. Domnul vice… cică era prins într-o ședință și a solicitat să ni se spună că va întârzia, iar domnul președinte… era sus, în biroul său, așteptând probabil să se enerveze cei de la presă. Interesant e că nimeni nu s-a sinchisit să ne spună cât timp mai avem de așteptat pentru ca să apară „artizanii” conferinței de presă. La ora 13:47 fix, adică la „doar” 17 minute de așteptare să apară gazda care ne-a invitat la „ea” acasă ca să o ascultăm, să îi adresăm întrebări ca să afle arădenii ce are ea de spus, am salutat frumos și am plecat. Ne-am luat întrebările cu noi, din moment ce bunul simț s-a pierdut undeva pe scările sediului PSD Arad.

  Și am fi avut câteva (la întrebări ne referim) spunem noi pertinente și rezultate în urma unor zvonuri apărute pe piață…

  „Domnule Fifor, care și cum este relația dumneavoastră, acum, cu domnul viceprimar Cheşa? ”

  „Domnilor Fifor și Cheșa, care este relația dumneavoastră cu primarul Bibarț?”

  Mai menționăm că cineva spusese ceva de sfertul academic și că la ora 13:45 acesta trecuse. Nu domnilor, sfertul academic era trecut deja de jumătate de oră. Sfertul academic se referă la a ajunge mai devreme decât ora stabilită, nu mai târziu. Serios, interesați-vă.

  P.S. E clar că e luptă surdă în interiorul PSD Arad. Așa cum e în orice partid politic. E clar că și Fifor și Cheșa îşi arată pe unde pot coloritul penelor și probabil că se și înfoaie. Însă asta nu le dă voie niciunuia dintre cei doi să nu își prezinte scuze ulterior unui comportament am spune puțin infantil. Că lipsă de respect oricum e când inviți pe cineva la tine acasă și când acesta ajunge tu te ascunzi în cel mai îndepărtat ungher.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.