Accident mortal aproape de Salonta! Un pieton a fost omorât de mașina lovită de un Audi

  de Special Arad | 2 April 2021, 3:30 PM | Regional

  0

  O persoană a murit, iar două maşini au fost avariate, în urma unui grav accident produs în satul bihorean Cheşa din comuna Cociuba Mare, localitate aflată la aproximativ 30 de kilometri de Salonta.

  Aflat la volanul unui Audi A7, un localnic în vârstă de 21 ani a izbit o Dacia Logan parcată – care, în urma impactului, a lovit un pieton. Bărbatul a murit în urma leziunilor.

  Accidentul s-a produs pe drumul comunal 99. Conform polițiștilor, tânărul conducea un autoturism înspre drumul județean 709A şi nu a păstrat o distanță suficientă la depășirea unei maşini oprite pe podețul din faţa unei case, perpendicular spre axul drumului şi ieșit cu aproximativ cu 20 de centimetri spre carosabil.

  Astfel, a acroșat mașina oprită, iar în urma impactului, cel de-al doilea autoturism a lovit un bărbat de 71 de ani, din Cheșa, care se afla pe podeț şi pe care l-a izbit de peretele casei.

  În urma accidentului rutier, bărbatul de 71 de ani a suferit multiple leziuni, care i-au provocat decesul.
  Citește mai multe detalii cu click aici

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.