vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Campanie DGASPC: „Fiecare copil merită o şansă, te invităm să dăruiești din puţinul sau multul tău celor ce nu au deloc”

  de Special Arad | 8 decembrie 2016, 2:27 PM | Știri Arad

  0

  Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad organizează campania umanitară „Trăieşte magia Crăciunului, Dăruind!”. Scopul acestei campanii este ajutorarea familiilor cu copii săraci din judeţul Arad prin oferirea de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, scutece și alte produse esențiale pentru bebeluși, produse igienico-sanitare, alimente neperisabile.


  Dacă doriţi să le faceţi o bucurie de sărbători copiilor proveniți din comunități defavorizate, din familii sărace sau dezorganizate, implicaţi-vă în campania „Trăiește Magia Crăciunului dăruind!”.
  Donaţiile se pot face până pe data de 20 decembrie 2016, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, str. 1 Decembrie nr. 14.
  Pentru detalii vă rugăm să ne contactaţi la următoarele numere de telefon :
  0749860363
  0742248722
  0257/210055 – interior 131

  Motto-ul campaniei este: „Fiecare copil merită o şansă, te invităm să dăruiești din puţinul sau multul tău celor ce nu au deloc. Impreună putem oferi un strop din Magia Crăciunului. Implicarea ta va fi răsplatită cu un zâmbet de copilaş”
  DGASPC Arad mulțumește tuturor partenerilor și colaboratorilor care în fiecare an sunt alături de instituția noastră în acest demers și întind o mână de ajutor în semn de solidaritate cu cei nevoiași.

  afis1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.