duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Călin, o filă din povestea de dragoste cu Iustin(a), stricată de o Cristina

  de O. Peniță | 24 septembrie 2021, 10:28 AM | Culise | Topic special

  3

  Spuneam în articolul în care anunțam că soția primarului, Cristina Bibarț, este out de la șefia Zonei Libere Curtici-Arad că o să facem publice și aspecte care conduc la ideea unei lupte la baionetă, mocnită și inteligent ascunsă în sânul Puterii din Arad. Ei bine, am preferat să ținem chestiunea aceasta deoparte, să n-o facem publică la sfârșitul săptămânii trecute, pentru a nu periclita organizarea Târgului „Ziua Recoltei”, și nu neapărat organizarea cât să nu le producem deservicii de imagine celor care au comercializat produse cu această ocazie, să le merite și lor invesițiile făcute. De altfel, chiar am putea spune că a fost un târgușor frumușel.

  Revenind, acum, că s-a terminat, un aspect merită făcut public, mai ales că ne-am chinuit cu greu să ne confirmăm informația. Până la urmă am obținut-o, dar nu din surse aflate la vârful conducerii Consiliului Județean, ci de la oameni obișnuiți, într-adevăr angajați ai instituției pe care dorim să-i protejăm.

  Citește și: Cristina Bibarț, soția primarului Aradului, este out de la Zona Liberă Curtici-Arad! Să însemne asta începutul „Războiului Troian” în Arad?…

  Așadar, cu câteva zile înainte de eveniment, așa cum a făcut-o de destule ori până înainte să „dezumfle” madame Bibarț (adică până „mai ieri”), Consiliul Județean Arad a cerut autorizație de la Primăria Arad pentru a putea organiza târgul în fața clădirii, iar parte din terenul pe care se dorea amplasamentul este al Primăriei Arad. La primirea răspunsului insituției conduse de Călin Bibarț, câțiva dintre angajații CJ Arad au vrut să-și scoată șireturile și să recurgă la acte nebunești, alții – să fugă din clădire să-și cumpere langoși, și câțiva, mai puțini, știutori de „carte”, au scrâșnit printre dinți:„ E Cristina! Din cauza ei ne face Bibarț asta!”

  242095398 592837895079856 8206641941519841403 n

  Despre ce e vorba? Primăria Arad a răspuns celor de la CJ Arad că eliberează autorizația contra-cost, ceea ce nu e neapărat anormal, însă că nu se poate realiza acest lucru decât „săptămâna viitoare”, adică după terminarea Zilei Recoltei.

  Stupefiați în urma acestui răspuns, întocmit parcă în birourile de la Zona Liberă Curtici-Arad, acolo unde erau nervi  întinși la maxim din cauza faptului că CJ Arad și-a permis să numescă un Consiliu de Administrație care să nu fie pe placul directoarei, mai-marii instituției au luat decizia: târgul va fi organizat doar pe terenul aparținând Consiliului Județean Arad și numai acolo. Se gândeau ei –  și probabil că nu greșeau – că echipele mobile ale lui Toma de la Poliția Locală erau deja „pe bară” la antrenament să poată acorda amenzi pentru folosirea unui spațiu public fără autorizație.

  Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea asa!

  • În titlu e Iustin și nu Iustin(a), dar așa ne-a dat noua rima… Pentru cuvântul „penibil” nu am găsit rapid nicio poveste care să „rimeze”, doar întreaga povestire „din sat”, așa cum apare ea mai sus.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Penibilul situației nici nu e aspectul cel mai grav…in timpul în care cei doi înalți dregători arădeni, ambii ajunși la oraș în adolescență, își umflă mușchii pe teme poate demne de Pecica și Târnova, alaturi, Oradea își unește eforturile cu CJ și își fac Companie aeriană, conștienți fiind că fără conexiuni cu București și Europa nu vor continua dezvoltarea orașului și a județului. Noi ce facem? Ne bucuram că avem un Aeroport și o „Prințesă din nord” blondă nevoie mare dar plină de sine și de cugetări adânci pe FB. Hai sa vedem cine va fi mai câștigat? Domnilor primari, președinți, prefecți puneți mâna și mintea și faceți ceva să creșteți și Aradul, ocupati-va mai apoi de bunăstarea și sinecurile nevestelor!!!

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.