miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Video cu puternic impact emoțional | Câine omorât cu sapa în curtea unei firme din Arad

  de Mihai Todoca | 31 august 2023, 7:32 PM | Știri Arad

  2

  Cruzimea față de animale, în acest caz față de un câine, pare să fie scăpată de sub control în ultima vreme. Câini uciși de stăpâni în mod crud, înecați, otrăviți sau legați cu lanțul și trași cu mașina, animalele necuvântătoare ajung să își dea duhul într-un mod inuman.

  Cam la fel se poate spune și despre cei care aleg să se descotorească de niște suflete ca de o pereche de pantofi vechi, că le lipsește o doză de umanitate.

  Pe adresa redacției noastre a ajuns un videoclip în care un câine este lovit cu o sapă de un bărbat mai în vârstă. Incidentul ar fi avut loc azi în curtea unei firme din Arad, iar cititorul care ne-a trimis clipul a menționat că animalul „se afla în incinta unei firme… de mulți ani … și azi a decis sa îi dea cu o sapă mică în cap”.

  După ce a lovit câinele, acesta a luat un sac și părea că dorește să pună cadavrul animalului înătuntru, până când cel care a filmat a strigat către bărbat. Se pare că a fost prea târziu, însă, bărbatul a luat cadavrul câinelui, l-a băgat în portbagajul mașinii și, conform informațiilor noastre, acesta este căutat de poliție, cel mai probabil de agenți din cadrul Poliției Animalelor

  Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoțional

  UPDATE IPJ Arad:  „În seara zilei de 31 august, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați, prin 112, despre faptul că o persoană necunoscută ar fi lovit un câine.

  Din cercetări, a reieșit că un bărbat de 70 de ani, din Arad, ar fi lovit un câine, în zona capului, cu un obiect contondent, iar în urma loviturilor câinele a murit.

  Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere cu intenție, fără drept, animalelor, pentru clarificarea tututor împrejurărilor comiterii faptei”.

  UPDATE IPJ Arad 2: „Urmare a cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, s-a dispus continuarea urmăririi penale față de un bărbat de 70 de ani, din Arad, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere cu intenție, fără drept, a animalelor, precum și față de un bărbat de 49 de ani, din Arad, pentru instigare la săvârșirea infracțiunii de ucidere cu intenție, fără drept, a animalelor. Cercetările se continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.