Cade tencuiala de pe Mețianu. Doamne ajută!

  de Mihai Todoca | 10 noiembrie 2018, 12:25 PM | Strada

  0

  Se lucrează pe strada Mețianu și se lucrează frumos. Încetul cu încetul, clădirile încep să respire aer curat, dezgolite fiind de praful și mizeria ornamentelor căzute de pe fațada lor. O altă clădire a fost restaurată de doar doi oameni, în aproximativ două luni, și arată foarte frumos. Mai au mici retușuri, și în timp ce unul dintre ei face acest lucru, celălalt mătură si face curat.

  La nici două case distanță o altă schelă se înalță, semn că și casa aceea va primi haine noi în curând. „Tot noi o facem și pe aceea, nu va dura mult nici la aceea. Lucrăm bine”, ne-a spus unul dintre muncitori. Și așa este. Chiar lucrează bine, iar cartea de vizită , ca să spunem așa, pe care o lasă în urmă lor este una care le face cinste.

  Momentan, îi lăsăm să lucreze liniștiți, vegheați de Sburătorii care au împânzit singura strada pietonală din Arad. Vom reveni însă asupra lor și „cărților lor de vizită”.

  P.S. Sperăm să restaureze și o clădire care are pe perete o reclamă mai veche. Se vede cum îți trage cu ochiul de sub tencuială. Cred că e singura dată când ne bucurăm că mai cade tencuiala de pe clădiri. E în galeria foto, aruncați și voi un ochi, poate cineva își aduce aminte de ea.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.