„Cad. Fireşte, cad, întotdeauna cad”. Ultimele cuvinte ale lui Călin, tânărul din Sântana care s-a sinucis

  de Special Arad | 6 decembrie 2018, 3:53 PM | Povești despre oameni | Recomandările editorilor

  0

  „Cad. Fireşte, cad, întotdeauna cad. Cad într-un gol imens, negru, ca un con cu vârful în jos, dar niciodată nu ating vârful conului. Ca şi cum coşmarul nu ar fi strivirea finală, ci însăşi căderea nesfârşită.” Aceasta a fost o postare a lui Călin Rus, tânărul de numai 20 de ani. Localnicii din Sântana sunt absolut zguduiți de aflarea veștii morții lui Călin, iar mesajele de condoleanțe curg pe pagina de facebook a acestuia. Mulți dintre prietenii lui nu înțeleg de ce a recurs Călin la acest gest de neînchipuit.

  „Avem o vină comună, nu mai reușim să ne înțelegem tinerii, iar ei ajung să ia decizii greșite în viață”, ne-a declarat telefonic o localnică.

  Cine știe ce a fost în sufletul lui Călin de a ajuns să recurgă la acest gest necugetat.

  Dumnezeu să te odihnească

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.