sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Britney Spears face acuzații: „Mi s-a montat un dispozitiv intrauterin, pentru a mă împiedica să am un copil”

  de Special Arad | 24 iunie 2021, 9:34 PM | Monden

  0

  (foto: Instagram )

  Spears a lansat un atac fără precedent la adresa tatălui ei tatălui ei. Cântăreața în vârstă de 39 de ani a declarat că Jamie Spears nu o lasă să renunțe la dispozitivul contraceptiv și nici să se căsătorească. De asemenea, a acuzat că acesta și echipa lui o tratează ca pe o „sclavă” și a implorat-o pe judecătoare să o elibereze, comparând situația în care se află cu moartea.

  Din 2008, Britney nu a mai avut control asupra propriilor finanțe, nici asupra deciziilor legate de propria îngrijire medicală sau de locuință.

  În lunga perioadă de depresie care a urmat divorţului de Kevin Federline în 2006 şi pierderii custodiei copiilor ei în 2007, Britney Spears a fost văzută desculţă la o benzinărie sau cum se rade singură pe cap. Ulterior, a fost diagnosticată cu tulburări psihice.

  Britney Spears: „Mi s-a montat un dispozitiv intrauterin, pentru a mă împiedica să am un copil. Vreau să renunț la el, dar mi-au spus că nu se poate.”

  Simt că se abuzează, mă simt hărțuită și foarte singură. Am obosit să fiu singură”, i-a spus ea judecătoarei Brenda Penny.

  Spears a comparat situația ei cu cea a unei victime a traficului de persoane care a fost închisă într-o cușcă fără bani sau propriul pașaport.

  Vreau ca această tutelă judiciară să se încheie – cred cu adevărat că este abuzivă”, a pledat superstarul pop, în apelul de 25 de minute, în fața judecătoarei.

  Vreau să mă pot căsători cu iubitul meu și să am un copil, dar ei îmi spun că nu pot face asta. Mi s-a montat un dispozitiv intrauterin, pentru a mă împiedica să am un copil. Vreau să merg la un medic și să renunț la el, pentru a putea avea un copil, dar ei mi-au spus că nu am voie. Mă simt abuzată, intimidată și singură.”

  În timpul audierii nu a fost depusă nicio petiție, judecătoarea anunțând că va stabili o ședință ulterioară pentru ca Britney să poată face asta.

  Citește mai multe AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.