joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bogdan, un medic din Timișoara, a lăsat un mesaj sfâșietor pe facebook, după care s-a sinucis! Un băiețel va crește fără tatăl lui

  de - | 10 iulie 2019, 8:34 AM | Regional

  3

  Un bărbat din Timișoara, medic stomatolog, căsătorit și tată al unui băiat, a murit după ce și-a tăiat venele și apoi s-a spânzurat. Tragedia a fost anunțată la 112 de soția acestuia, însă echipajele de urgență sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru victimă. Înainte de a se sinucide, medicul a lăsat un mesaj lung pe Facebook, în care îi explica soției motivele pentru care a recurs la acest gest.

  „Am construit împreună un cămin pentru familia noastră, ulterior mi-ai reproșat că atunci, în perioada aia în care eu mergeam la două locuri de muncă și în rest făceam muncă de construcții pentru căminul nostru, eu te-am neglijat pe tine și ai simțit că nu îți mai ofer sprijin moral. În cele două luni în care eu renovam apartamentul dormind 5-6 ore pe noapte poate aș fi avut și eu nevoie de sprijin moral. A urmat afecțiunea mea de coloană vertebrală, care m-a ținuit la pat și m-a adus în depresie, momente care au fost dificile pentru amândoi și în care aș fi avut mult mai multă nevoie de susținere morală, nu de critici și certuri”, a scris victima în vârstă de 39 de ani pe rețeaua de socializare.

  „Pentru tine în schimb cuvintele au o importanță mai mare decât orice, și în deosebit de multe cazuri ai scos din context partea negativă a ceea ce spuneam, chiar dacă afirmația întreagă era pozitivă. Anul trecut în iulie m-ai întrebat: «spune-mi lucruri pe care le admiri la mine», printre alte răspunsuri am zis: «te admir cât de bine te descurci cu gestionarea cabinetului în care lucrăm, chiar mai bine decât mine, mai ales că inițial nu credeam că te vei descurca pentru că nu aveai experiența necesară». Ai transformat afirmația mea pozitivă într-un scandal penibil în care ai ajuns să mă bați în fața copilului nostru și a mamei tale. Din momentul acela te-ai răcit față de mine lent, pe zi ce trecea, și, eu imatur fiind încă în gândire nu nu am înțeles câtă nevoie avem de ajutor.

  Citește mai multe pe pressalert

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.