duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Bogdan Costea, validat de consilieri pentru încă 3 ani la conducerea Teatrului

  de Tomck@t | 14 februarie 2024, 12:04 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  Managerul Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, Bogdan Costea, a trecut de un nou concurs de management fără emoții, fiind și de această dată singurul candidat și obținând o notă foarte bună în urma evaluării, 9,79.

  Ca o formalitate administrativă, consilierii locali au validat astăzi, 14 februarie, rezultatul final al evaluării proiectului de management, ceea ce înseamnă că de astăzi, oficial, Bogdan Costea va ocupa funcția de manager al Teatrului Clasic „Ioan Slavici” încă trei ani, până în anul 2026, urmând ca activitatea să fie evaluată, ca de fiecare dată, anual.

  Evaluarea a avut două etape. Prima, în perioada 3 – 16 ianuarie (prima notă fiind 9,72), iar a doua – interviul de susținere a noului proiect de management – în data de 18 ianuarie, când Costea a obținut nota 9,86, rezultatul final fiind, așadar, 9,79.

  Acesta este cel de-al cincilea mandat câștigat de același director și al 14-lea an în fruntea instituției.

  Actor de profesie, Bogdan Costea a fost numit director interimar în martie 2011 și la finalul acelui an a câștigat primul său mandat, prin concurs. De atunci, a câștigat concursurile de ocupare a funcției de fiecare dată, de multe ori fără contracandidat și de cele mai multe ori cu o notă finală peste 9. Singura excepție, respectiv cea mai mică notă obținută a fost pentru mandatul anterior (2021 – 2023), când proiectul lui Bogdan Costea a primit nota 8,95.

  Tot astăzi, 14 februarie, consilierii locali au aprobat regulamentul de organizare a evaluării manageriale pentru celelalte două instituții de cultură, Filarmonica Arad și HUB Cultural mARTA, perioada și detaliile evaluărilor urmând a fi stabilitae ulterior. Atât în cazul lui Laurențiu Muntean (directorul Filarmonicii), cât și în cazul lui Ovidiu Balint (directorul Hub-ului cultural mARTA), se va evalua primul an de management.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.