sâmbãtã, 23 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Filmul „Blue Jasmine“, care i-a adus actriței Cate Blanchett premiul Oscar, la „Arta”

  de Special Arad | 30 mai 2023, 11:58 AM | Cultură | Film

  0

  Lungmetrajul „Blue Jasmine“ (regia: Woody Allen), care spune povestea unei femei care trece de la viața opulentă la o existență limitată din punct de vedere material, va fi proiectat la Cinematograful „Arta“ din Arad miercuri, 31 mai 2023, de la ora 19:00.

  Accesul publicului va fi gratuit.

  Vanity Fair a catagolat filmul „Blue Jasmine” ca fiind cel mai „necrutățor film regizat de Woody Allen“. Woody Allen face cu al 46-lea film al său o fabulă modernă despre bani. Ne arată ce înseamnă să îi ai și ce înseamnă să îi pierzi ori să nu-i fi avut niciodată. Însă, personajul principal, interpretat magistral de Cate Blanchett, pentru care actrița și-a adjudecat un premiu Oscar pentru cel mai bun rol feminin, ne demonstrează că trecerea de la viața opulentă la o existență limitată material e bruscă, prea bruscă, dar totuși, controlată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.