marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Emma Stone este actrița care a câștigat cel mai mult în ultimele 12 luni, potrivit Forbes

  de - | 25 august 2017, 5:53 PM | Monden

  1

  Actriţa americană Emma Stone (28 de ani) conduce topul 2017 al actrițelor cu cele mai mari venituri, potrivit Forbes, ea încasând în ultimele 12 luni nu mai puţin de 26 de milioane de dolari, scrie TV Mania.

  Pe locul doi în clasamentul Forbes, s-a clasat Jennifer Aniston (48 de ani), cu suma de 25,5 milioane de dolari (venituri din redifuzările „Friends”, dar și din contractele de publicitate), iar pe 3 se află Jennifer Lawrence (27 de ani), cu un câştig de 24 de milioane de dolari. Aceasta din urmă a coborât pe locul al treilea, după ce, în ultimii doi ani, s-a aflat pe locul I.

  Mai mult, Jennifer Lawrence (pe care o veţi vedea în octombrie pe marile ecrane de la noi în filmul „Mama!”) nu doar că se află pe locul 3, dar suma câştigată anul acesta este mult mai mică decât cea de anul trecut (46 milioane de dolari). De ce? Pentru că s-a terminat seria „Hunger Games”.

  Emma Stone a obţinut cea mai mare parte din banii câştigaţi anul acesta de pe urma filmului „La La Land”, un musical apreciat de critici, care i-a adus şi premiul Oscar pentru „cea mai bună actriţă în rol principal”.

  Iată topul actriţelor de la Hollywood cu cele mai mari venituri, potrivit topului Forbes 2017:

  1. Emma Stone (26 de milioane de dolari)

  2. Jennifer Aniston (25.5 milioane de dolari)

  3. Jennifer Lawrence (24 milioane de dolari)

  4. Melissa McCarthy (18 milioane de dolari)

  5. Mila Kunis (15.5 milioane de dolari)

  6. Emma Watson (14 milioane de dolari)

  7. Charlize Theron (14 milioane de dolari)

  8. Cate Blanchett (12 milioane de dolari)

  9. Julia Roberts (12 milioane de dolari)

  10. Amy Adams (11.5 milioane de dolari)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.