sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Blue Air suspendă toate zborurile până luni. Toți pasagerii din afara țării vor fi repatriați cu ajutorul Tarom

  de Special Arad | 7 septembrie 2022, 8:22 AM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  Compania aeriană Blue Air a anunțat marți că va suspenda toate zborurile până luni, 12 septembrie, din cauza faptului că toate conturile i-au fost blocate, informează Digi24.

  Românii aflați pe aeroporturi din afara țării care au zboruri anulate la compania Blue Air pot solicita asistență de la secțiile consulare ale ambasadelor României din țările respective pentru a fi repatriați cu aeronave Tarom, ori pot suna la numărul de telefon de urgență 0040751084537. Se pare că aproximativ 3000 de români sunt blocați în aeroporturi din cauza acestei situații. Aceștia nu vor plăti costul repatrierii, fiind suportat de statul român.

  Guvernul urmează să adopte o hotărâre prin care Tarom să primească banii necesari repatrierii românilor afectați de anularea zborurilor Blue Air de pe aeroporturile din afara țării, informează Digi24.ro.

  Citește și: Adio, curse Blue Air la Arad! Consilierii județeni au votat întreruperea contractului cu operatorul aerian – Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.