Bloggerul arădean Edy Cismaș s-a stins din viață la doar 36 de ani

  de Lucian Dănilă | 26 septembrie 2020, 12:40 PM | Știri Arad

  1

  În urmă cu o aproximativ o lună, Eduard Octavian Cismaș posta pe facebook un anunț care i-a întristat pe toți cei care îl cunoșteau. „Veste proastă: am un fel de leucemie. Nu am făcut asta ca să mă dau mare”, scria Edy pe contul său de facebook.

  Comentariile au curs unul după altul și Eduard le promitea tuturor că va lupta cu această boală nemiloasă. Din păcate, lupta a durat foarte puțin și Edy s-a stins ieri din viață, la doar 36 de ani, la doar o lună și o săptămână de când a aflat diagnosticul…

  „A fost un om muncitor, altruist, un suflet minunat și un prieten extraordinar”, spun la unison cei care l-au cunoscut. Pasionat de fotografie, Eduard Cismaș era proprietarul unui blog în care își prezenta fotografiile dar și anumite filmulețe.

  A fost elev al Școlii generale Nr. 22 din Micălaca, după care a absolvit Liceul Agricol din Arad, fiind apoi angajat la Profi.

  Drum lin printre îngeri, Eduard Cismaș!

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.