Bizon de bizon la Libelula! A blocat un Imperio în stația de tramvai

  de Special Arad | 12 februarie 2018, 11:52 AM | Strada

  0

  (foto: Silviu Dascăl)

  Minute bune a rămas blocat un Imperio în stația de tramvai din centru, în zona cofetăriei Libelula, căci un genial șofer a reușit să-și parcheze cu atâta măiestrie mașina sa, o Dacia Logan, încât a blocat accesul tramvaiului Imperio.
  Nu este prima dată când un tramvai Imperio este „pus la colț” de către un șofer care parchează total anapoda. De suferit, de fiecare dată, au cetățenii care sunt obligați să aștepte în tramvaie până când se deblochează accesul acestora.

  Printre comentariile apărute în online legate de incidentul de astăzi, merită să amintim o idee mai mult decât simpatică și ironică a unui internaut care încerca să găsească soluții ca astfel de situații să nu se mai repete: „O altă idee bună ar fi montarea unor pluguri anti-bizon în partea din față a tramvaielor. Cred că s-ar dezvăța cu timpul să o mai lase ca din avion.”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.