Biscuiți cu ovăz, ciocolată și înghețată
Fragezi si racorosi, biscuitii cu ovaz sunt numai buni pentru o gustare matinala.
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 8.
Complexitate: usor.
Ingrediente
– 300 g fulgi de ovaz
– 300 g faina alba
– 200 g unt la temperatura camerei
– 120 g zahar tos alb
– 120 g zahar tos brun
– 2 oua
– 1 pliculet cu praf de copt
– 2 pliculete cu zahar vanilat
– 100 g ciocolata zdrobita (sau chipsuri)
– inghetata de vanilie
– sare
Mod de preparare:
1. Freaca untul cu zaharul si vanilia, incorporeaza ouale, praful de copt si unul de sare.
2. Adauga faina, fulgii de ovaz si, la final, ciocolata zdrobita.
3. Formeaza gramajoare de aluat pe tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptor pentru 8-10 minute.
4. Lasa-i sa se raceasca si uneste doi cate doi cu inghetata de vanilie.
Sursa: ecuisine.ro
Comentariile portalului
Pe BIBI îl resuscitează cei 6 consilieri pe care-i are... Votantii,puterea adevărată a societății,nu au iesit la vot,dezamagiti fiind de figurile politice si nivelul intelectual scazut (...)
Daca COLDEA se evaporă,vor dispărea protejatii? Stim cu totii de ce a câstigat măruntul Bibart precedentele alegeri...Cionca nu a avut replică la telefonul primit de (...)
Este o abreviere de la „parțial”