Biscuiți cu ovăz, ciocolată și înghețată





Fragezi si racorosi, biscuitii cu ovaz sunt numai buni pentru o gustare matinala.
Timp de preparare: rapid.
Numar de portii: 8.
Complexitate: usor.
Ingrediente
– 300 g fulgi de ovaz
– 300 g faina alba
– 200 g unt la temperatura camerei
– 120 g zahar tos alb
– 120 g zahar tos brun
– 2 oua
– 1 pliculet cu praf de copt
– 2 pliculete cu zahar vanilat
– 100 g ciocolata zdrobita (sau chipsuri)
– inghetata de vanilie
– sare
Mod de preparare:
1. Freaca untul cu zaharul si vanilia, incorporeaza ouale, praful de copt si unul de sare.
2. Adauga faina, fulgii de ovaz si, la final, ciocolata zdrobita.
3. Formeaza gramajoare de aluat pe tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptor pentru 8-10 minute.
4. Lasa-i sa se raceasca si uneste doi cate doi cu inghetata de vanilie.
Sursa: ecuisine.ro
Comentariile portalului
Voi ati vazut cat e biletul de intrare la festivalul p00lii??? 70 ron!!!!
Adică cum la un om ce își ridica casa îi ceri sa pună un panou la intrarea un proprietate cu toate informațiile ,nr autorizate, proiectant, executant,denumirea și descrierea (...)
Vin vremuri de restriște!