Biscuiți cu ovăz, ciocolată și înghețată

    de Special Arad | 13 august 2014, 8:21 AM | Gurmand

    0

    Fragezi si racorosi, biscuitii cu ovaz sunt numai buni pentru o gustare matinala.

    Timp de preparare: rapid.

    Numar de portii: 8.

    Complexitate: usor.

    Ingrediente

    – 300 g fulgi de ovaz

    – 300 g faina alba

    – 200 g unt la temperatura camerei

    – 120 g zahar tos alb

    – 120 g zahar tos brun

    – 2 oua

    – 1 pliculet cu praf de copt

    – 2 pliculete cu zahar vanilat

    – 100 g ciocolata zdrobita (sau chipsuri)

    – inghetata de vanilie

    – sare

    Mod de preparare:

    1. Freaca untul cu zaharul si vanilia, incorporeaza ouale, praful de copt si unul de sare.

    2. Adauga faina, fulgii de ovaz si, la final, ciocolata zdrobita.

    3. Formeaza gramajoare de aluat pe tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptor pentru 8-10 minute.

    4. Lasa-i sa se raceasca si uneste doi cate doi cu inghetata de vanilie.

    Sursa: ecuisine.ro

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 4 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

    Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.