duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Judecătoarea Mariana Cioară a demisionat din calitatea de președinte BEJ. Vezi cine a fost desemnat în locul ei

  de Special Arad | 16 septembrie 2014, 10:10 AM | Administraţie | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Destul de greu de înțeles gestul magistratului Mariana Cioară, de a demisiona din calitatea de președinte al Biroului Electoral Județean, după ce a fost investită, arbitrar, în destul de generoasa funcție… dar cert e că el s-a produs. 
  „Având în vedere împrejurarea că doamna judecător Cioară Mariana a demisionat din funcţia de preşedinte al Biroului Electoral Judeţean Arad, invocând motive personale, Preşedintele Tribunalului Arad a procedat la tragerea la sorţi a noului preşedinte al Biroului Electoral Judeţean Arad. 

  În urma  tragerii la sorţi efectuată astăzi, 15 septembrie 2014, de preşedintele Tribunalului Arad, a fost desemnată în funcţia de preşedinte al Biroului Electoral Judeţean Arad, ce se va constitui cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Preşedintele României din data de 02 noiembrie 2014, doamna judecător Daniela MUNTEAN, din cadrul Tribunalului Arad” – informează Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Arad, Consilier Diana Dărăban (foto).

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.