Judecătoarea Mariana Cioară a fost desemnată Președinte al Biroului Electoral Județean Arad

  de - | 11 septembrie 2014, 2:12 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

  Vă aducem la cunoştinţă că, în urma tragerii la sorţi efectuată astăzi, 11 septembrie 2014, orele 1100, în şedinţă publică, în Sala festivă a Tribunalului Arad, de către Vicepreşedintele Tribunalului Arad, pentru desemnarea celor trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral Judeţean Arad, în cadrul scrutinului pentru alegerea Preşedintelui României din data de 2 noiembrie 2014, au fost desemnaţi următorii judecători de la Tribunalul Arad:

  • Preşedinte –   doamna judecător Mariana CIOARĂ
  • Locţiitor    –   domnul judecător Silvius Cristian ŞODINCA
  • Membru    –   domnul judecător Florentin VLAD

  Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Arad, Consilier Diana Dărăban

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.