Bîlcea informează: „Inițiativa PNL care interzice condamnaților să candideze a devenit lege”

  de - | 12 October 2022, 3:13 PM | Comunicate contra cost

  2

  Condamnații pentru fapte penale nu mai pot candida în alegeri, ca urmare a unei inițiative a PNL. Liberalii au reuşit să extindă la toate infracțiunile interdicţia de a candida pentru cei cu condamnări definitive.

  „Este un criteriu de integritate la care noi, cei din PNL, ținem mult. Persoanele cu condamnări penale definitive pentru fapte săvârșite cu intenție, dacă nu a intervenit reabilitarea, nu mai pot participa la alegeri în calitate de candidați. Este un demers care urmărește stabilirea unui profil curat al candidaților pentru diferite funcții publice. Condamnarea pentru fapte penale spune multe despre o persoană și considerăm că o astfel de persoană nu trebuie să ocupe demnități publice, nici măcar cu acordul mai mult sau mai puțin conștient al unor alegători. Asigurarea unui cadrul legal și a unui ansamblu de instituții libere care să asigure integritatea demnitarilor și lupta eficientă împotriva corupției sunt preocupări constante ale PNL și pentru electoratul nostru”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Când veți observa nota finală a redacției, plasată în FIECARE „articol” din rubrica numită Comunicate contra cost, poate vă veți mai calma. Am pus între ghilimele cuvântul „articol” pentru că este la mintea cocoșului ca în rubrica numită Comunicate contra cost să fie COMUNICATE, nu articole scrise de noi.

    Sub fiecare astfel de comunicat, așadar, este această mențiune:

    Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

    Este de menționat că publicarea acestor comunicate (obligatoriu cu acea notă finală) nu limitează sub nici o formă libertatea de exprimare a redacției Special Arad. Deci greșiți teribil când spuneți că „pentru bani am fi în stare să-l spălăm și pe Putin”. Nu am „spălat” imaginea niciunui politician și nici nu o vom face, fie că se numește Putin, Bîlcea sau oricine altcineva.

    +2 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.