duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ben Affleck nu va mai regiza „The Batman”

  de - | 31 ianuarie 2017, 8:56 PM | Pop Culture

  0

  Ben Affleck a decis să nu mai regizeze filmul „The Batman”, dar va rămâne producător și actor principal al producției, relatează Agerpres citând Variety, precizând că starul și studioul Warner Bros. au luat decizia de comun acord.

  „Sunt anumite personaje care ocupă un loc special în inimile a milioane de oameni. Interpretarea acestui rol necesită concentrare, pasiune și cea mai bună prestație actoricească de care sunt capabil. A devenit clar că nu pot face ambele joburi la nivelul pe care îl necesită. Împreună cu studioul, am decis să găsim un partener într-un regizor care va colabora cu mine la acest film important. Sunt încă implicat, vom face filmul, dar în prezent căutăm un regizor. Sunt extrem de angajat în acest proiect și abia aștept să aducem acest lucru la viață pentru fanii din întreaga lume”, a precizat Ben Affleck într-un comunicat.

  Surse familiarizate cu subiectul susțin că decizia a fost luată numai pentru optimizarea proiectului și nu are nimic de a face cu dezamăgirea provocată de ultimul film regizat de Affleck, „Live by Night”.

  Affleck și Warner Bros. vor începe acum căutarea unui nou regizor, iar anumite surse citate de Variety susțin că există o listă scurtă și că numele regizorului Matt Reeves, care a realizat „War for the Planet of the Apes”, s-ar afla pe această listă.

  „Warner Bros. sprijină pe deplin decizia lui Ben Affleck și rămâne angajat să lucreze cu el pentru realizarea unui film Batman de sine stătător”, a precizat studioul într-un comunicat.

  Ben Affleck a încheiat lucrul la rolul lui Batman din „Justice League”, care va fi lansat la 17 noiembrie, iar acum se pregătește să dea viață personajului în filmul „The Batman” de sine stătător din această vară. Ben Affleck a scris scenariul împreună cu Geoff Johns.

  Sursa foto: The Guardian

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.