joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bazele sportive din Arad nu mai au „Dumnezeu”! Dugăeșescu a fost schimbat din funcție

  de Lucian Dănilă | 21 noiembrie 2016, 1:31 PM | Recomandările editorilor | Sport

  6

  Marin Dugăeșescu nu mai este șef peste serviciul baze sportive din cadrul Primăriei Arad. Anunțul a fost făcut de Călin Bibarț, viceprimarul Aradului, în cadrul unei conferințe de presă.

  Conform acestuia, Dugăeșescu a fost înlocuit din acest post, dar a fost mutat – cel mai probabil – într-un alt serviciu. Locul lui „Dugă” este ocupat de Ioan Ignat, cu titlul de interimar, Ignat fiind director al Direcției Patrimoniu. Dugăeșescu era cunoscut ca „Dumnezeul” bazelor sportive arădene.

  Atât Special Arad cât și Suporter Club UTA au cerut în mai multe rânduri demisia lui Marin Dugăeșescu în urma stării precare ale bazelor sportive din Arad, fapt care a culminat cu faptul că UTA a ajuns să se antreneze în Ungaria. Mai mult, cu două seri înainte de derby-ul UTA – Poli, Dugăeșescu nu a fost prezent la teren, acolo unde suporterii și conducerea clubului puneau folie pe suprafața de joc. La arena Motorul a fost prezent atunci doar directorul Ioan Ignat.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. s-au pierdut atatia ani cu acesti mari conducatori.pe terenul de sport de la moise nicoara se pot amenaja teren de beach volei,teren de mini fotbal,teren de tenis de camp plus plasa la cosurile de baschet si toate astea pe bani foarte putini,in momentul de fata nici fileu nu au mesele de ping pong si vine intrebarea :oare ce fac angajatii primariei care ar trebui sa se ocupe de aceste terenuri

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. … nu e bine asa.E simplu, cineva trebuie sa plateasca daca a gresit.Aici e cheia succesului, sa fie ars cineva la buzunar, restul sunt doar povesti.Nimic nu-i doare mai mult pe astia decat sa le iei inapoi banii sifonati, palaria din cap si ochelarii de pe nas.

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.