marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Batman V Superman” s-a lansat fără covor roșu la Londra, din cauza atacurilor teroriste din Bruxelles. Atenție, „Spoiler Video” de la Direlogue!

  de - | 23 martie 2016, 2:47 PM | Film | Pop Culture | Video

  0

  Reprezentanţii studiourilor Warner Bros. au luat decizia ca premiera londoneză a filmului „Batman vs. Superman: Dawn of Justice”, ce a avut loc marţi seară, să se desfăşoare fără covorul roşu şi fără tradiţionalele interviuri acordate de starurile sale, în urma atacurilor teroriste din Bruxelles.

  „Gândurile noastre se îndreaptă acum spre victimele acestor atacuri teroriste recente, către familiile lor şi către comunităţile din lumea întreagă care au fost afectate de ele. În loc să cedăm în faţa terorii, am ales să ne alăturăm fanilor filmului şi să respectăm planul de a organiza premiera filmului «Batman v. Superman», la Londra, în această seară”, au declarat reprezentanţii studiourilor Warner Bros.

  „Batman V Superman” este unul dintre cele mai aşteptate filme ale acestui an, iar specialiştii se aşteaptă ca pelicula să genereze încasări de peste 300 de milioane de dolari pe plan mondial.

  Cei de la Direlogue au făcut o recenzie a filmului. Vezi video-ul mai sus… sau nu te uita, dacă nu vrei să afli detalii înainte să-l vizionezi la cinema!

  Premiera de la Londra a avut loc în hubul cultural din Leceister Square din Londra. Ben Affleck, care îl interpretează pe Batman şi Henry Cavill, care îl joacă pe Superman, dar şi ceilalţi protagonişti ai lungmetrajului au asistat la premieră, au pozat în faţa cinematografului şi au semnat autografe. Ei au renunţat însă la interviuri.

  Filmul „Batman v Superman”, a cărui premieră în România va avea loc pe 25 martie, începe cu scena din finalul producţiei din 2013, „Man of Steel”, lupta dintre Superman şi generalul Zod, care provoacă distrugeri masive în oraşul Metropolis. Aflat în acel moment pe străzile oraşului, Bruce Wayne, alter ego-ul lui Batman, este martorul distrugerii clădirii propriei companii şi îl învinuieşte pe Superman pentru moartea civililor, acesta fiind motivul care va declanşa ulterior încleştarea celor doi supereroi.

  Sursa: Europa FM

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.