Batman a sărit în ajutorul victimelor cutremurului din Mexic | Video

  de Special Arad | 17 octombrie 2017, 7:05 PM | Internaţional | Video

  0

  Batman există în viața reală și locuiește în Mexic! Eroul întunecat din viața reală nu se luptă cu clovni criminali și psihopați cu două fețe, nici măcar cu vreun Cartel de droguri, însă ajută nevoiașii atunci când e nevoie. Recent, acesta s-a dus să-i ajute pe suprviețuitorii celui mai puternic cutremur din ultimii 100 de ani, ce a lovit coastele Americii luna trecută.

  Omul misterios a împărțit alimente și provizii la adăposturile victimelor. Acesta a putut fi observat chiar și în Batmobil-ul lui, cu care se deplasa în zonele devastate de cutremur.

  Omul-liliac al Mexicului refuză să-și dezvăluie adevărata identitate, spunând doar că s-a angajat să ofere ajutor și să ridice moralul concetățenilor săi. Bruce Wayne ar fi mândru!

  Sursa: Vocativ

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.