vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Barcă cu 10 pasageri, răsturnată între Semlac și Șeitin. Patru persoane încă sunt în apă

  de Special Arad | 30 aprilie 2023, 9:06 PM | Știri Arad

  1

  (foto: arhivă)

  În urmp cu puțin timp, pe râul Mureș, o barcă în care se aflau zece persoane s-a răsturnat. Evenimentul a avut loc între Semlac și Șeitin vizavi de Periam Port. Din cele zece persoane, șase au reușit să iasă pe malul aparținând județului Timiș, iar patru încă se află în apă. Pentru salvarea acestora s-a alocat un echipaj EMU-A Pecica și două echiăaje SMURD din Arad și Nădlac.

  Citește și: Un copil de doar 3 ani și-a pierdut viața sub ochii mamei sale. Alți doi micuți și doi adulți sunt dați dispăruți

  UPDATE ISU Arad:

  În jurul orei 21:00 am fost solicitați să intervenim în sprijin la ISU Timiș care desfășoară o misiune de căutare -salvare pe râul Mureș, în zona localității Periam Port, unde o barcă cu 10 persoane s-a răsturnat. Din primele informații, două persoane sunt încă dispărute. Pompierii arădeni intervin cu o autospecială de intervenție care are în dotare o barcă de salvare și două echipaje SMURD, dintre care unul Terapie Intensivă Mobilă.

  Din informațiile primite de la ISU Timis, 4 persoane sunt încă dispărute. De asemenea, din cadrul ISU Arad, forțele și mijloacele de intervenție se suplimentează astfel: o autospecială de scafandri, o barcă și mijloace de iluminat.

  Citește și : Doi adulți și doi copii, încă dispăruți în apă după ce barca în care aflau s-a răsturnat

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.