vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A șasea zi de căutări. Serviciile voluntare verifică pedestru malurile Mureșului

  de Special Arad | 6 mai 2023, 2:16 PM | Semlac | Știri Arad

  0

  Este cea de-a șasea zi a misiunii de căutare-salvare a persoanelor dispărute în urma răsturnării cu barca în râul Mureș.

  Amintim că în a cincea zi de căutări a celor 4 persoane negăsite (dintre cele 9 aflate în total în barca în care treceau Mureșul de la Semlac către Periam) a fost găsit cadavrul unuia dintre bărbați, Eduard Iulian Buzura, cel care urma să se căsătorească luna viitoare. Mai multe detalii aici: „Eduard, tatăl unui copil de 5 luni, al cărui trup a fost scos de scafandri din apele Mureșului, trebuia să se căsătorească luna viitoare”

  Căutările pentru celelalte victime continuă și astăzi, 6 mai. Începând cu ora 09:00, 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐕𝐨𝐥𝐮𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ ale comunelor Periam, Variaș, Sânpetru Mare, Valcani și Cenad, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Zăbrani, Secusigiu și Șemlac s-au mobilizat și alăturat pompierilor militari, pentru 𝑐𝑎̆𝑢𝑡𝑎𝑟𝑒 𝑝𝑒𝑑𝑒𝑠𝑡𝑟𝑎̆ 𝑝𝑒 𝑚𝑎𝑙𝑢𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑟𝑎̂𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑀𝑢𝑟𝑒𝑠̦, 𝑝𝑒 𝑜 𝑑𝑖𝑠𝑡𝑎𝑛𝑡̦𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑎𝑝𝑟𝑜𝑥𝑖𝑚𝑎𝑡𝑖𝑣 45 𝑘𝑚.

  O fetiță de 3 ani, tatăl ei, în vârstă de 31 de ani, respectiv un băiat de 11 ani sunt în continuare de negăsit.

   

  Citește și:

  • Dosarul uciderii din culpă, al barcagiului de pe Mureș, trimis la Galați

  • Cine sunt cei doi adulți și cei doi copii căutați acum de scafandri în apele Mureșului, la Semlac

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.