miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Bărbatul care și-a ucis copilul și s-a spânzurat a lăsat un mesaj de adio

  de - | 26 martie 2023, 2:00 PM | Regional

  0

  foto: ziarulunirea.ro & Instagram

  Știre inițială (ora 10:10): Un copil de un an și un bărbat au fost descoperiți spânzurați într-un apartament din Alba Iulia. Ca să intre în interior, polițiștii au fost nevoiți să spargă ușa.

  Potrivit Poliției Alba, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia.

  Femeia a avut un schimb de mesaje cu bărbatul, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viața copilului ar fi în pericol, au explicat polițiștii.

  Ulterior, bărbatul nu a mai răspuns la telefon, iar la fața locului a fost chemat proprietarul apartamentului în care acesta se afla împreună cu copilul. După ce au intrat în apartament, polițiștii au găsit copilul și adultul spânzurați.

  La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din polițiști criminaliști și de investigații criminale.

  Sursa: pressalert.ro.

  UPDATE (ora 14:00)

  Tânărul în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia, care și-a ucis copilul de un an și apoi s-a spânzurat a lăsat un mesaj de adio pe o rețea de socializare, notează Adevărul.ro. Acesta a admis că a greşit faţă de mama copilului şi subliniază că în ultimele luni a încercat să îndrepte situaţia. Bărbatul și-a exprimat și nemulţumirea faţă de faptul că un alt bărbat petrece mai mult timp decât el cu fiul său.

  „Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am ştiut că i-ai dat o nouă figură paternă lui D.? Cum ai permis necunoscutului acesta să fie în aceeaşi casă cu bebeluşul meu? Ce ştii despre el? De ce îţi baţi joc de băiatul meu? Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest străin? V-am întrebat «ce planuri de viitor aveţi cu băiatul meu?» Şi nu aţi spus nimic. Eu ţin la familia mea, la băiatul meu, dar de ce te laşi manipulată de C. C.?”, a scris bărbatul în mesajul publicat online.

  Reproșuri către mama copilului

  „Daaaa, mi-am pierdut familia. Am construit familia aceasta din nimic dorind să ofer o viaţă mai bună de familie băiatului meu decât am avut eu şi toate astea mi-au fost furate. Deşi am greşit în trecut, lucrez la mine de 7-8 luni pentru a schimba la mine ce cred că am făcut greşit în familie, alegerile mele greşite. Experienţa în familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată, până când mi s-a furat posibilitatea să văd băiatul cum creşte şi se dezvoltă, mi s-a furat primul Crăciun al lui D. care puteam să îl petrec în familie, să petrec ziua mea de naştere de când s-a născut el în familie, revelionul, ziua lui de naştere şi botezul băiatului de care nu am ştiut şi nu am fost invitat pentru a nu îl ofensa pe A. care a manipulat-o pe fata asta în nevoie să îi fie naş. Pentru ce? Pentru un telefon nou, un rotobil, câţiva lei şi câteva plimbări cu maşina de către A. şi C. C., care doreau să se răzbune pe mine? Acei oameni te-au plătit ca să minţi?”, a mai scris el, adresându-se fostei concubine, mama copilului ucis.

  Mesajul a fost postat pe o reţea de socializare cu puţin timp înainte de crima urmată de sinucidere.

  Sursa: Adevărul.ro.

   

  •  Citește și: Cristina, tânăra mamă a bebelușului spânzurat, a fost dată dispărută, în 2020, la Arad. Femeia are doi copii aici, în municipiu • Special Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.