duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivCristina, tânăra mamă a bebelușului spânzurat, a fost dată dispărută, în 2020, la Arad. Femeia are doi copii aici, în municipiu

  de Ioana Costaș | 27 martie 2023, 3:04 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Mama bebelușului de 1 an, spânzurat într-un apartament din Alba-Iulia, chiar de către tatăl acestuia, mai are doi copii la Arad, iar în anul 2020, femeia a fost dată dispărută, fiind căutată de polițiștii arădeni. În fapt, dispariția ei a și fost mediatizată de Special Arad. 

  „În dimineața zilei de 29 octombrie, Cristina-Georgeta I., de 23 de ani, a plecat de la domiciliul ei, de pe raza municipiului Arad și de atunci nu s-a mai întors. Semnalmente: înălţime 165 cm, aprox. 60 kg, constituţie atletică, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr șaten, lung. Când a fost văzută ultima data, tânăra purta pantaloni jeans de culoare închisă, geacă roșie și încălțăminte sport mov. Are asupra sa o poșetă de culoare închisă. Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea celei dispărute sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție”, a fost anunțul pe care IPJ Arad l-a publicat în legătură cu dispariția femeii.

  Pentru găsirea Cristinei I., soțul ei a făcut o postare pe rețelele de socializare. Acesta a declarat atunci că are doi copii minori împreună cu tânăra. La 1 noiembrie, Cristina i-a scris soțului ei pe Facebook în care spunea că a plecat din vina lui. Conform informațiilor noastre, tânăra ar fi plecat de acasă din cauza scandalurilor pe care le avea cu soțul ei, lăsându-și și cei doi copii cu el.

  „La un moment dat mi-a scris și am crezut că e bine, că mi-am făcut griji degeaba, că pur și simplu vrea ceva nou. Asta a fost doar pe moment pentru că mi-am adus aminte cum e ea, iar ea nu ar lăsa pur și simplu copiii fără nicio remușcare, orice s-ar fi intâmplat ea mereu i-a protejat. Astăzi și-a dezactivat Facebook-ul (n.r. 1 noiembrie 2020), a lăsat doar messenger-ul activ. A fost un plan bine pus la punct. Am dat la poliție din prima zi în care a plecat. Ințial au crezut același lucru ca și mine, că a plecat cu altul. A doua zi când mi-a scris să o uit am și retras plângerea, prost pe moment, credeam că e bine, dar după am realizat că ea nu e așa, prea s-a rupt de tot și ceva nu se leagă, asta se gândesc și cei de la poliție și am redeschis declarația”, a declarat soțul tinerei.

  Potrivit informațiilor noastre, polițiștii arădeni au dat de urma tinerei, aceasta declarându-le că nu a fost victima vreunei infracțiuni. Nu s-a întors acasă, la Arad.

  Mama dată dispărută în 2020 s-a stabilit la Alba-Iulia

  Se pare că femeia s-a stabilit la Alba-Iulia, iar între timp a născut un al treilea copil. Acesta avea doar un an când cel care îi era tată l-a spânzurat, iar apoi s-a sinucis și el prin aceeași metodă. Tânăra, Cristina-Georgeta I. a apelat numărul de urgență 112 în noaptea de sâmbătă spre duminică, exprimându-și îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia. Cele mai negre temeri ale femeii s-au adeverit după ce polițiștii au pătruns în interiorul apartamentului în care bărbatul de 27 de ani locuia.

  Citește și: Bărbatul care și-a ucis copilul și s-a spânzurat a lăsat un mesaj de adio • Special Arad · ultimele știri din Arad

  Bărbatul a lăsat un bilet de adio în care a scris că a greşit faţă de mama copilului şi a subliniat că în ultimele luni a încercat să îndrepte situaţia. Tânărul de 27 de ani și-a exprimat și nemulţumirea faţă de faptul că un alt bărbat petrece mai mult timp decât el cu fiul său.

  „Cine e bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu? De ce nu am ştiut că i-ai dat o nouă figură paternă lui D.? Cum ai permis necunoscutului acesta să fie în aceeaşi casă cu bebeluşul meu? Ce ştii despre el? De ce îţi baţi joc de băiatul meu? Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest străin? V-am întrebat «ce planuri de viitor aveţi cu băiatul meu?» Şi nu aţi spus nimic. Eu ţin la familia mea, la băiatul meu, dar de ce te laşi manipulată de C.C.?”, a scris bărbatul în mesajul publicat online.

  „Daaaa, mi-am pierdut familia. Am construit familia aceasta din nimic dorind să ofer o viaţă mai bună de familie băiatului meu decât am avut eu şi toate astea mi-au fost furate. Deşi am greşit în trecut, lucrez la mine de 7-8 luni pentru a schimba la mine ce cred că am făcut greşit în familie, alegerile mele greşite. Experienţa în familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată, până când mi s-a furat posibilitatea să văd băiatul cum creşte şi se dezvoltă, mi s-a furat primul Crăciun al lui D. care puteam să îl petrec în familie, să petrec ziua mea de naştere de când s-a născut el în familie, revelionul, ziua lui de naştere şi botezul băiatului de care nu am ştiut şi nu am fost invitat pentru a nu îl ofensa pe A. care a manipulat-o pe fata asta în nevoie să îi fie naş. Pentru ce? Pentru un telefon nou, un rotobil, câţiva lei şi câteva plimbări cu maşina de către A. şi C. C., care doreau să se răzbune pe mine? Acei oameni te-au plătit ca să minţi?”, a mai scris el, adresându-se fostei concubine, mama copilului ucis.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.