joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Răzvan, tânărul care s-a spânzurat la Sintea Mare, a fost găsit chiar de mama lui

  de Andrada Bobiș | 12 februarie 2023, 9:29 PM | Sintea Mare | Știri Arad

  0

  Răzvan H., un adolescent de 16 ani care avea toată viața înaintea sa, a făcut un gest extrem duminică după-masă. Tânărul care s-a spânzurat din motive care încă nu sunt cunoscute cu exactitate a șocat întreaga comunitate din Sintea Mare.

  Din informațiile pe care le-am obținut de la localnici, părinții tânărului doar ce se întorseseră de la biserică, le aduseseră fructe și prăjituri. Răzvan nu plecase cu ei la biserică, ci rămăsese cu frații lui acasă. La întoarcerea părinților acasă, chiar a mâncat un măr și a ieșit apoi în curte, iar mama a crezut că tânărul s-a dus să îl ajute pe tată cu treburi, însă Răzvan chiar atunci s-a dus să facă gestul teribil. Mama l-a găsit spânzurat într-o anexă și de urgență a chemat-o pe o vecină care este asistentă medicală. Între timp, tatăl a apelat la 112 și a chemat Ambulanța care a sosit la locul tragediei, dar din nefericire nimeni nu a mai putut să-l salveze.

  La fața locului a sosit de urgență un echipaj de Ambulanță de la Chișineu-Criș care a încercat să-l resusciteze, însă a fost prea târziu, băiatul deja murise. Polițiștii care au făcut cercetări la fața locului au concluzionat că nu există suspiciunea de fapte penale.

  Pentru a afla mai multe detalii, l-am contactat și pe primarul de la Sintea Mare, Ciprian Ban. Acesta era șocat de întâmplare și ne-a mărturisit că îl cunoscuse personal, fiindu-i lui Răzvan chiar diriginte până în clasa a VI-a.

  „Am rămas profund îndurerat la aflarea acestei tragedii. Sunt înmărmurit. Doresc să transmit sincere condoleanțe familiei pe această cale și Dumnezeu să le dea multă putere”, a declarat primarul Ban Ciprian pentru Special Arad. Edilul nu își putea explica ce l-a determinat pe tânăr să își ia viața, cunoscându-l ca fiind un copil liniștit.

  Răzvan H. era cel de-al șaselea frate dintre opt copii ai unei familii modeste din Sintea Mare. El învăța în clasa a IX-a la Chișineu-Criș și lumea îl percepea ca pe un copil blând, vesel. În spatele acestei decizii a tânărului se pot ascunde mai multe probleme. Deocamdată, nu se știe exact ce anume l-a împins la acest gest necugetat, însă cert este că în acea clipă el a crezut că nu există vreo soluție la problemă, la gândurile negre care l-au cuprins. Răzvan a plecat din această lume lăsând multe semne de întrebare, dar cel mai crunt este că a lăsat o familie îngenuncheată de durere.

   

  •  Citește și: Adolescent găsit spânzurat la Sintea Mare, în județul Arad • Special Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.