duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un elev al Liceului Militar din Alba Iulia s-ar fi sinucis aruncându-se de la etajul 4. Ce scrie în biletul de adio

  de - | 11 ianuarie 2024, 11:50 AM | Naţional

  0

  (foto: arhivă)

  Elevul din clasa a 9-a al Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul 4 al şcolii. Ar fi lăsat un bilet de adio familiei, în care le spune că nu este susţinut.

  Cadrele medicale au intervenit joi dimineaţa pentru a resuscita un elev care ar fi căzut de la etajul 4 al Liceului Militar din Alba Iulia. Băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar decesul a fost confirmat de medici, conform SAJ Alba.

  Băiatul de 15 ani ar fi fost prezent la apelul de dimineaţă, iar la scurt timp după ce s-a întors în camera lui ar fi căzut pe fereastră.

  Băiatul a lăsat un bilet de adio către familie în care ar fi scris că nu era susţinut. Copilul era de loc din Baia Mare. Trupul elevului a fost transportat la morga spitalului, scrie observatornews.ro.

  Cazul a fost preluat de Parchetul Militar. Este primul incident de acest fel înregistrat la Colegiul Militar din Alba Iulia, notează stiripesurse.


  Dacă simți și tu că treci printr-o perioadă dificilă, nu te lăsa pradă gândurilor negre. Dacă ai nevoie să discuți cu cineva, specialiștii din cadrul organizației ARPS te pot ajuta la numărul de telefon: 0800 801 200

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.