Update Întreruperi parțiale de curent electric, joi și vineri

  de Special Arad | 27 July 2021, 10:32 AM | Știri Arad | Vladimirescu

  0

  E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD anunță noi întreruperi programate de curent electric în județ. 

  Joi, 29 iulie, între orele 09:00 – 17:00, furnizarea curentului electric va fi întreruptă la Turnu (zona ZIP), iar a doua zi (vineri, 30 iulie), în același interval orar, în anumite zone din Vladimirescu, Vinești, Hălăliș și Vărădia de Mureș.

  „Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, anunță compania E-Distribuţie Banat SA.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.