marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Augustin Lazăr a transferat-o pe Kovesi de la Sibiu la Bucureşti

  de Special Arad | 11 iulie 2018, 8:09 PM | Naţional

  2

  Laura Codruţa Kovesi nu va mai lucra la DIICOT Sibiu, așa cum arătau informațiile inițiale, ci va rămâne în lupta anticorupție, la Parchetul General.

  „Urmare a deciziei Secției de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii cu privire la continuarea activității doamnei LAURA CODRUȚA KOVESI după revocarea din funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, prin Ordinul nr. 1412 din data de 11 iulie 2018, a dispus delegarea acesteia în funcția procuror la Serviciul de îndrumare și control din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție începând cu data de 11 iulie 2018.

  Având în vedere experiența profesională dobândită până în prezent, doamna procuror va avea atribuții privind implementarea la nivelul Ministerului Public a Strategiei Naționale Anticorupție pentru perioada 2016 – 2020, aprobată prin Hotărârea Guvernului nr. 583 din 2016, respectiv actualizarea strategiilor de combatere a corupției, precum și elaborarea de strategii sectoriale la nivelul unităților de parchet, în conformitate cu obiectivele strategice și domeniile prioritare ale instituției, astfel cum sunt acestea exprimate în Stategia Ministerului Public pentru perioada 2016 – 2020„, arată Ministerul Public, într-un comunicat.

  Citește mai multe informații despre ce atribuții va avea Kovesi la Serviciului de îndrumare şi control din cadrul Parchetului General, pe Realitatea.net

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Slugile umile și șantajabile se evidențiază în „situația de criză”, făcând tot ce li se cere, ca eminenta și singura luptătoare împotriva corupției din România să aibă un „Nou DNA”, paralel, prin care să continuie cu „poliția politică” și munca de protejare a găștii propii de infractori.

   Deci la asta a slujit tărăgănarea lui Johănel. Trebuia găsită „soluția” prin care „Gașca” să nu rămână fără protecție la nivel înalt.

   Oare neprihănita, își cumpără mașină să meargă la servici, va merge cu mijloacele de transport în comun, sau are limuzină la dispoziție cu pază SPP și la noua slujbă? Dar probabil Johănel o să aibe grije ca în mod „legal”, bine înțeles, prințesa luptei anticorupție să fie „bine păzită”.

   Ce spectacol!

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.