duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Au licitat pentru rable! Un tractor a fost cel mai râvnit vehicul scos la licitație

  de Special Arad | 24 septembrie 2014, 1:35 PM | Știri Arad

  0

  A avut loc licitația publică cu strigare organizată de Primăria Municipiului Arad pentru valorificarea vehiculelor abandonate pe domeniul public. Lotul scos la vânzare a fost de 82 de vehicule evaluate în total la 57.200 lei.

  În cadrul licitației au fost adjudecate 62 de bucăți, la un preț total de 80.104 lei plus TVA. Încasările sunt venituri la bugetul local. În total s-au înscris la licitație 68 de ofertați, care au venit la Arad din toată țara.

  Cel mai disputat vehicul scos la licitație a fost un tractor cu prețul de strigare de 299 lei pentru care au ofertat 19 persoane. Prețul de adjudecare al acestuia a fost stabilit la 3700 lei plus TVA.  Cel mai mare preț de adjudecare a fost 5000 lei plus TVA, pentru o autoutilitară care a avut preț de pornire 2200 lei.

  Pentru bunurile rămase neadjudecate se va organiza o nouă licitație. Autovehiculele abandonate de proprietari sunt ridicate de municipalitate de pe domeniul public în conformitate cu Legea 421/2002.

  rable

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.