miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Au fost găsiți cei trei fugari din centrul de carantină arădean

  de Special Arad | 13 mai 2020, 6:51 PM | Știri Arad | Topic special | Urmăriți

  0

  În urma celor trei zile de căutări, în care au fost implicate mai multe forțe de ordine, cei patru cetățeni marocani dispăruți de la un centru de carantină din județul Arad au fost depistați, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Vasile Goldiș” Arad.

  Încă din primul moment în care s-a constatat lipsa acestora, jandarmii au plecat în căutarea lor, unul dintre bărbați fiind depistat după doar câteva ore, de către aceștia.

  Astăzi, în jurul orei 14:00, ceilalți trei cetățeni marocani, au fost depistați de către jandarmi, la o distanță de aproximativ 60 de km de centrul în care erau cazați, într-o zonă împădurită din apropierea localității Pătârș, la limita cu județul Timiș.

  Bărbații au fost conduși la cel mai apropiat centru de carantină din județul Arad, unde vor fi cazați pentru următoarele 14 zile, cu suportarea cheltuielilor de carantinare.

  De asemenea, jandarmii au întocmit și pe numele celor trei bărbați acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

  Citește și Patru marocani au evadat dintr-un centru de carantină din Arad. Unul a fost prins în pădure | Video

  După expirarea termenului de 14 zile de carantină, cei patru cetățeni marocani vor fi instituționalizați într-un centru de custodie publică a cetățenilor străini, conform procedurilor și legislației în vigoare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.