Astăzi, 254 persoane se află în carantină, în județul Arad

  de Special Arad | 18 mai 2020, 4:23 PM | Coronavirus | Știri Arad

  0

  La nivelul județului Arad, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, în centrele de carantină erau cazate, în această dimineață la ora 9:00, 254 persoane. Numărul total al persoanelor care au încheiat perioada de carantină de 14 zile este de 1100.

  În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 181, în timp ce numărul total la zi al persoanelor pentru care s-a încheiat perioada de autoizolare la domiciliu este de 3816.

  Polițiștii, jandarmii și polițiștii locali arădeni au continuat acțiunile de verificare a persoanelor față de care s-a instituit măsura autoizolării la domiciliu, fără să constate abateri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.