Alertă în Timișoara, unde 12 străini au fugit dintr-un centru de carantină pentru coronavirus

  de - | 24 aprilie 2020, 9:01 AM | Coronavirus | Regional

  0

  (foto: opiniatimisoarei.ro)

  Nu mai putin de 12 cetateni straini care se aflau in centrul de carantina pentru coronavirus de la Padurea Verde, la Timisoara au fugit, joi, anunță publicația Opinia Timișoarei.

  Zeci de politisti si jandarmi au intrat in alerta, au impanzit zona si incearca sa le dea de urma, folosind la cautari si caini special dresati.

  Disparitia celor 12 a fost descoperita in jurul orei 14.00. Acestia au fugit printr-o spartura in gardul care imprejmuieste zona de carantinare formata din containere.

  Fugarii sunt din Turcia, Libia, Maroc si Algeria, toti barbati. 10 dintre ei au intrat marti in carantina, dupa ce au fost gasiti de politie ratacind pe strada C-tin Titel, in Timisoara, iar ceilalti aveau sa incheie perioada de izolare saptamana viitoare.

  Citește mai multe și vezi imagini foto-video cu un singur click aici: OpiniaTimisoarei.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.