Atenție! Video cu puternic impact emoțional! Un bărbat care traversa o stradă din Bronx, de mână cu fiica sa de 6 ani, împușcat mortal

  de - | 7 iulie 2020, 1:35 PM | Internaţional

  0

  (foto: Captură video)

  Un bărbat care traversa o stradă din Bronx, New York, de mână cu fiica sa de 6 ani, a fost împuşcat mortal de un atacator care a deschis focul dintr-o maşină.

  O maşină i-a urmărit pe cei doi şi s-a apropiat împuşcându-l pe bărbat în timp ce se afla cu spatele spunându-i ceva fetiţei sale. Atacul a fost suprins de camerele de supraveghere. Atacatorul l-a ţintit pe bărbat, dar fetiţa a scăpat nevătămată.

  Făptaşul nu a fost încă prins. Bărbatul locuieşte în  Brooklyn şi a fost pronunţat mort la spital. Crima face parte dintr-o serie de alte atacuri în cursul weekendului: 49 de persoane au fost vizate de ele. 7 oameni au fost împuşcaţi în decursul a trei ore în Bronx, 5 dintre ei fatal, relatează New York Post.

  Potrivit ABC7, weekendul de 4 iulie a fost marcat de violenţe la New York: 11 persoane au fost ucise în două zile şi au avut loc 30 de incidente de violenţă armată asupra a 48 de persoane. Bărbatul ucis avea 29 de ani şi a fost arestat de mai multe ori. Primarul a explicat că sistemul judiciar nu mai funcţionează normal în contextul pandemiei, în timp ce poliţia a pus incidentele  şi în seama violenţei bandelor, reformelor referitoare la cauţiuni, procurorilor districtuali şi eliberărilor din închisoare din cauza epidemiei.

  Citeste mai multe e adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.