Atenție cui oferiți bani: doctor fals la un spital la care se tratează mulți pacienți din Arad!

  de Special Arad | 7 June 2016, 3:12 PM | Recomandările editorilor | Regional

  1

  REGIONAL. A profitat de pe urma bolnavilor, dar mai ales de pe urma familiilor acestora. Mai multe persoane, disperate de situația în care se aflau aparținători din familiile lor, au dat bani, mulți bani, unui fals doctor din Spitalul Județean din Timișoara.

  Brancadier la Casa Austria, falsul doctor a cunoscut-o pe sora unui pacient aflat în stare gravă în urma unui accident de muncă. S-a recomandat a fi medic și i-a spus femeii că i-ar putea determina pe colegii săi care se ocupau de persoana rănită să îi acorde tratament medical preferențial dacă va da o anumită sumă de bani, scrie Opinia Timișoarei.

  Mai mult, falsul medic a prezentat situația ca pe una foarte gravă, vorbind despre faptul că rănitul ar putea să moară, dar contra cost, operația îi va salva viața!

  În prima fază, impostorul a încasat suma de 2.000 de lei și 650 de euro, despre care spunea că trebuie să-i dea mai departe doctorilor. Mai apoi, a mai luat de la aparținător alți 15.000 de lei spunându-i că banii sunt necesari pentru cumpărarea de medicamente și materiale sanitare pentru bolnav.

  Femeia și-a dat seama în cele din urmă că este „țepuită” de falsul medic și a anunțat Poliția.

  Procurorii l-au reținut pe escroc și acum este cercetat pentru trafic de influență și înșelăciune, scrie opiniatimisoarei.ro.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.