Atentat în Marsilia. Atacatorul a fost ucis

  de Special Arad | 20 februarie 2019, 8:15 AM | Internaţional

  0

  Un bărbat a atacat cu cuțitul mai mulți trecători în apropiere de secția de poliției din centrul orașului Marsilia. Potrivit Realitatea, care citează Le Figaro, patru persoane au fost rănite, iar atacatorul a fost ucis.

  Bărbatul a atacat marți după -amiaza mai multe persoane cu cutițul, chiar în apropiere de secția de poliție, apoi a scos o armă pentru a se apăra de polițiști.

  În urma acestui incident, patru persoane au fost rănite, dintre care una este într-o stare gravă la spital. Femeia a fost rănită, în urma schimbului de focuri.

  Atacatorul, în vârstă de 36 de ani, a fost împușcat mortal de polițiști. Motivele atacului nu au fost făcute publice încă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.