Atac mafiot asupra unui interlop din Arad! Au intrat cu mașina în el, pe strada 6 Vânători, noaptea trecută!

  de Special Arad | 9 august 2018, 9:11 AM | Știri Arad | Topic special

  6

  Unul dintre frații Costea, mai precis Cristian, a fost atacat noaptea trecută (în jurul orei 23,30) pe strada 6 Vânători, unde acesta și locuiește. Bărbatul se afla lângă mașina sa, moment în care a fost lovit de un autoturism marca BMW. Nu este vorba de un accident, ci chiar de o reglare de conturi.

  Deocamdată nu se știe cine sunt autorii atacului și dacă aceștia doreau doar să îl sperie sau chiar să îl omoare.

  A fost preluat de o Ambulanță și transportat la Spitalul Județean Arad. Din informațiile pe care le deținem, la această oră Costea este internat în spital având o fracturăt la gambă.

  Polițiștii fac cercetări și îi caută pe autorii atacului.

  Este interesant și de subliniat faptul că Cristian Costea se certa ieri pe Facebook cu cineva, iar noaptea a fost atacat.

  Revenim cu amănunte.

   

  Imaginea este din arhivă și are doar rol ilustrativ.

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.