Atac la Lyon: cel puțin 13 victime în urma unei explozii. Specialiștii antiterorism preiau cazul

  de Special Arad | 25 mai 2019, 9:35 AM | Internaţional

  0

  Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a afirmat că este ţinut la curent în legătură cu “atacul” de la Lyon. “A avut loc un atac la Lyon. Nu este sarcina mea să fac bilanţul. În acest moment, ştiu că sunt doar răniţi”, a declarat Emmanuel Macron în cursul unei emisiuni, răspunzând la o întrebare despre incidentul din Lyon.

  Macron a mai spus că “gândurile” sale sunt la persoanele rănite în acest atac.

  În explozie au fost rănite 13 persoane, inclusiv un copil, a comunicat vineri seară Prefectura din Rhône. Victimele au fost transferate la spital.

  Poliţia caută un bărbat cu vârsta cuprinsă între 30 şi 35 de ani, anunţă BFM TV.

  sursa: Realitatea.net

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.