Astra Trans Carpatic anulează trenurile Arad – Timișoara și Timișoara – Baia Mare, respectiv retururile. Cum vă puteți recupera banii pe legitimațiile de călătorie

  de Andrei Fuliaș | 9 martie 2019, 3:39 PM | Regional | Știri Arad | Topic special

  1

  (foto: Facebook/Astra Trans Carpatic)

  Conducerea Astra Trans Carpatic, cel mai modern tren din România, așa cum era recomandat de către reprezentanții companiei, a luat decizia de a anula patru trenuri. Este vorba despre trenurile IR 15540, 15541, 15546 și 15547. Mai exact, trenurile care circulă pe rutele Arad – Timișoara și retur, respectiv Timișoara – Arad – Oradea – Satu Mare – Baia Mare și retur.

  Respectivele trenuri vor fi anulate începând cu ziua de marți, 12.03.2019, iar compania spune că decizia a fost luată „ca urmare a gradului de utilizare redus pe rutele respective (cca. 15%), cât și de calitatea liniei și a vegetației existente în gabarit, în deosebi pe zona Satu Mare – Baia Mare, care afectează materialul rulant”.

  Totodată, compania Astra Trans Carpatic anunță că automotorul care circula pe respectivele rute va fi relocat, mărind capacitatea de transport pe alte rute pe care circulă automotoare IC2.

  Nu în ultimul rând, cei de la Astra Trans Carpatic anunță că banii plătiți de călători pe legitimațiile de călătorie vor fi restituiți la casele de bilete. În același timp, în anunț este specificat faptul că banii plătiți pentru biletele cumpărate on-line vor fi returnați în conturile clienților.


  Citește și: Enola Day: Astra Vagoane, între ciocanul concurenței și nicovala politicului


  Pentru mai multe informații în vederea procedurilor de restituire, călătorii sunt sfătuiți să lase un mesaj pe pagina de Facebook a companiei sau prin email, la adresa [email protected]


  Citește și: Astra Vagoane Călători precizează: e vorba de un singur individ care aruncă noroi și minciuni!


   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.