vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Ăștia nici criticați nu merită!”. UTA s-a umplut de penibil și cu Voluntari

  de Lucian Dănilă | 30 iulie 2022, 9:16 PM | Sport | Topic special

  3

  Îmi scria un prieten în timpul meciului că „ăștia nici criticați nu merită”. Ne uitam amândoi la meciul echipei UTA, dar de jucat parcă juca doar FC Voluntari. Nu se prea omorau nici ilfovenii. Elevii lui Poenaru, însă, au fost penibili, așa cum avea să spună chiar „Poe” după meci: „am fost penibili în prima repriză”.

  Eu aș spune că UTA nu a fost penibilă doar 5 minute, între minutele 46 și 50. Atât.

  Fiindcă tot sunt cu televizorul deschis și aud reclamele, iar între timp am scris un caz mult mai grav decât înfrângerea Bătrânei Doamne, aș putea spune că așa a jucat echipa de parcă făcea reclamă la sanohepatic. Nu este un meci la care să înșir ocaziile sau să scriu cum s-au marcat golurile. Pot spune doar că din punct de vedere al ocaziilor, UTA nu a avut niciuna în prima repriză.

  Erico a fost spectator din teren la lovitura de cap a lui Nemec, Hoxhallari pare un fotbalist care ar avea probleme de titularizare și la Olimpia Bujac, toate golurile au venit din partea lui, Vukcevic pare că nu și-a revenit din euforia marcării golului în poarta României, Batha face în continuare colecție de cartonașe galbene, luftează în fața porții și echipa lui ia gol, din astea… Keșeru parcă dădea concurs pentru post de dirijor la Filarmonică. În afară de gesticulațiile cu care se pare că ne vom obișnui, Keșeru nu a produs nimic, dar absolut nimic. Otele parcă se pregătea de Turul Franței, în afară de „biciclete” n-am văzut nimic. Despre Miculescu nici nu prea-mi vine să scriu, că noi l-am văzut, dar el nu era acolo. Iacob era și el pe-acolo.

  Ubbink e un caz special. Parcă a uitat fotbalul.

  Singurii care, măcar ca și atitudine, ca și dorință, erau unde voiam și noi să fie, sunt Cascini și Benga. Păi așa nu poți să-ți impui, sau autoimpui, oricum ar fi, obiectiv play-off. După evoluția catastrofală de la Pitești cu FC Argeș, am văzut astăzi în prima repriză o evoluție și mai slabă, iar asta nu ne duce cu gândul decât la salvarea de la retrogradare. E de muncă și pentru asta…

  Poenaru lăuda ceva din partea a doua. I-a trimis în teren pe Postolachi, Ademi și Matei, dar în afara celor două ocazii consecutive din minutele 47 și 48, și alte câteva cornere și un șut din afara careului a albanezului Hoxhallari, nu am văzut nimic. Ba chiar ne făcea să ne punem întrebarea dacă Ademi este cu ceva peste Laukzemis?

  Într-adevăr, după un asemenea scor și mai ales după o asemenea evoluție, nici criticați nu merită băieții ăștia.

  voluntari 2

  FC Voluntari – UTA Arad 3-0 (2-0)

  Nemec 39, Lopes 43, Florea 85

  FC Voluntari: Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – C. Costin, Droppa (77 Tavares), Rață (60 Merloi), Meleke, Vlad – Lopes (81 Aliji), Nemec (60 Florea).

  Pe bancă: Rîmniceanu – Aliji, Andres, Marrone, Helder Tavares, Voican, L. Fulop, Merloi, D. Florea.

  Antrenor: Liviu Ciobotariu

  UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Hoxhallari – Batha (46 Florentin Matei), Cascini – Miculescu (76 Șteau), Ubbink (46 Ademi), Otele (75 Stahl) – Keseru (46 Postolachi).

  Pe bancă: Balauru – Isac, Stahl, Matei, Șteau, Ademi, Chindriș, Dobrescu, Postolachi.

  Antrenor: Ilie Poenaru

  Arbitri: Cătălin Popa (Pitești) – George Neacșu (Câmpulung Muscel), Alexandru Vodă (Alba Iulia). Rezervă: Andrei Antonie (București)

  Camera VAR: Iulian Dima (București), Romică Bîrdeș (Pitești).

  Observator FRF: Teodora Albon (Cluj)

  Observator LPF: Iuliuss Nemțeanu (Ghermănești – Ilfov).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „am fost penibili”….nu domnule antrenor fără licență DUMNEATA EȘTI PENIBIL!

   Când ești la al treilea meci oficial și echipa „joacă” așa cum o face UTA…îți pui niște întrebări.

   Nu jucătorii sunt de vină… DUMNEATA ca antrenor ești varză.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.