Asta e fotografia anului în lume. A fost nevoie de 11 luni de așteptare

  de Special Arad | 16 octombrie 2020, 8:53 AM | Internaţional

  0

  Imaginea unui tigru care îmbrăţişează un copac bătrân dintr-o pădure siberiană îndepărtată a câştigat unul dintre cele mai prestigioase premii de fotografie din lume.

  Fotograful rus Sergey Gorshkov a aşteptat 11 luni pentru a surprinde momentul folosind camere ascunse. Răbdarea sa l-a recomandat pentru a fi numit în anul 2020 fotograful anului de către ducesa de Cambridge la o ceremonie la Muzeul de Istorie Naturală din Londra, scrie The Guardian.

  Imaginea a fost selectată din peste 49.000, Roz Kidman Cox – preşedintele comisiei de judecată, numind fotografia „un moment intim întrezărit într-o pădure magică”. Gorshkov a spus că ştia că şansele sale erau slabe, dar era hotărât să surprindă o imagine a unui astfel de animal totemic, scrie adevarul.ro.

  A scotocit pădurea după semne pe copaci, a instalat camere în preajma bradului în ianuarie 2019 şi a obţinut apreciata fotografie în noiembrie. Fotograful a intitulat imaginea „Îmbrăţişarea“, încheie adevarul.ro.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.