joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Asta da… vrăjeală! Marcela a aruncat 10.000 de euro în râu ca să nu o mai înșele soțul. Ce credeți, i-a mai găsit?

  de Special Arad | 15 decembrie 2016, 11:51 AM | Naţional

  0

  La Judecătoria Piteşti a început procesul Georgetei Dragomir, cunoscută drept Vrăjitoarea Maria. Aceasta este acuzată de înşelăciune, deoarece a convins o femeie să îi dea în total aproximativ 75.000 de lei pentru a nu fi înşelată de soţul ei, care lucra în străinătate, şi ca să scape de duşmani.

  În afară de bani, vrăjitoarea a cerut şi a primit de la păgubita Marcela Fronie drept ingrediente pentru vrăji salam, caşcaval, pâini, cutii de icre, pateuri, dulciuri sau bere, cafea, sucuri şi pliculeţe de ness. După cum se precizează în rechizitoriul procurorilor, vrăjitoarea a convins-o pe clienta naivă inclusiv să pună 10.000 de euro (adică aproximativ 45.000 de lei) într-o găleată cu ierburi şi cărbuni şi să o arunce într-un râu de lângă un mall din Piteşti, pretextându-i că aşa i-au cerut diavolii. Încă de la prima întâlnire, vrăjitoarea i-a repetat femeii mai multe descântece, iar ca acestea să fie eficiente i-a cerut acesteia bijuteriile pe care le avea cu ea: inele, lanţ şi cercei. După ce a făcut descântece timp de mai multe zeci de minute, vrăjitoarea i-a spus transfigurată clientei naive că are cinci duşmani şi ca să scape de ei trebuie să cumpere cinci batiste, iar în fiecare din ele să pună câte 1.000 de lei, urmând ca după vrăji să le pună în locuinţa sa în spatele unei icoane, scrie Adevărul.

  Ulterior, vrăjitoarea Maria i-a cerut Marcelei Fronie să aducă batistele cu bani pentru descântece, dar şi salam, caşcaval, pâine, bere, cafea şi sucuri, spunându-i că acestea sunt ingrediente vitale pentru ca vrăjile să aibă succes. Deoarece clienta a pus în batiste doar câte 50 de lei, vrăjitoarea i-a spus că se va îmbolnăvi dacă nu va pune într-o batistă câte 1.000 de euro pentru fiecare din cei cinci duşmani ai săi. La vizita următoare, clienta a venit de frică cu cei 5.000 de euro într-o batistă pe care le-a oferit vrăjitoarei pentru descântece, adăugând încă 500 de euro pentru ca descântecele să aibă spor, scrie adevarul.ro.

  Vrăjitoarea i-a interzis clientei naive să desfacă batista pentru că „se va umple de bube, îi va curge sângele pe nas, pe gură şi va crăpa“. Văzând că poate să facă mulţi bani, vrăjitoarea Maria a sunat-o pe clientă şi i-a spus să pună 10.000 de euro la icoană.

  Vrăjitoarea i-a cerut clientei apoi să pună cei 10.000 de euro într-o găleată cu ierburi, apă şi cărbuni arşi şi să arunce găleata în râul Argeş, în zona din apropierea unui mall din Piteşti. Intrigată, clienta a întrebat vrăjitoarea de ce trebuie să arunce banii. Moment în care Georgeta Dragomir a spus că aşa i-au cerut diavolii. La puţin timp după ce a aruncat găleata cu bani în râu, clienta s-a apucat să îi caute, însă aceştia dispăruseră. Ulterior, vrăjitoarea nu i-a mai răspuns la telefon, iar Marcela Fronie a anunţat poliţia, încheie Adevărul.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.