Asociația Gai Cartierul Nostru a strâns zeci de saci de gunoi în urma acțiunii „Cu mic cu mare hai la igienizare””

  de Special Arad | 6 februarie 2021, 9:43 PM | Strada

  0

  Comunicat. La inițiativa AGCN, astăzi s-a desfășurat prima acțiune de igienizare din anul 2021 intitulată ”Cu mic cu mare hai la igienizare”, la care au participat peste 30 de voluntari, de la copii de câțiva anișori până la seniori cu o energie debordantă. Ne-am bucurat de momentele petrecute împreună și am muncit cu zâmbetul pe buze, într-o frumoasă atmosferă de prietenie.

  „Suntem dispuși să fim implicați direct în ceea ce însemnă combaterea poluării și aceasta e doar prima din multe acțiuni care vor urma. Ne luăm angajamentul să informăm cetățenii cartierului asupra efectului dăunător al poluării, prin distribuirea de pliante ori informații online. Locuitorii cartierului Gai sunt buni gospodari, responsabili și cu siguranță lucrurile se vor schimba în bine în viitorul apropiat.

  De asemenea, avem rugămintea să sesizați autoritățile de fiecare dată când observați abateri în ceea ce privește protecția mediului, ori alte fapte care merită sancționate.” – Cristian Hebriștean, membru al Consiliului Director AGCN

  Vor urma și alte acțiuni în perioada care urmează, dacă timpul ne permite. Totodată așteptăm propunerile, sesizările sau reclamațiile dumneavoastră la adresa de mail – [email protected]

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.